Добредојдовте

Добредојдовте на официјалната интернет страница на TEDxSkopje.

8313013135

TEDxSkopje IoT

Мотивот, ентузијазмот и иницијативата за пронаоѓање на “идеи вредни за споделување” продолжуваат и оваа година.

Ве покануваме на TEDxSkopje IoT на 21 ноември 2015 година, во ibankStore на Стопанска Банка. motto

Најново

TEDxSkopje IoT, 21.11.2015

Кога и каде Ве покануваме на конференцијата TEDxSkopje IoT, која ќе се одржи на 21 ноември 2015 година, во ibankStore на Стопанска Банка на Кејот на реката Вардар. Влезници Влезницата за TEDxSkopje IoT е бесплатна, но бројот на посетители е ограничен на 100, согласно добиената TEDx лиценца. Пред дефинитивно да добиете влезница за TEDxSkopje IoT, […]

Пријавата за присуство на TEDxSkopje е отворена!

Thursday, September 5th, 2013 | 6 Коментари

Драга TEDx заедницо од денес пријавата за присуство на главниот TEDxSkopje настан на 21.09.2013 година во Кинотека Скопје е отворена! Пополнете и споделете со сите што мислите дека треба да дојдат на TEDxSkopje.